Futball, ahogy Szergej látja

Szergej Pub

Szergej Pub

BL-döntő

2014. május 30. - Szergej Pub

Írtam egy faszipántos kis elemzést, de ez a rohadék nyom nélkül megette...még egyszer meg írja meg, akinek hat anyja van!

Egy fél bekezdés maradt meg a posztból, íme:

A meccs sztárja kétségkívül Mariska volt. Három szerepet játszott egyszerre (balszélső, szélső középpályás, belső középpályás), 23 beadással próbálkozott, míg 14-szer próbálta egy-az-egyben megverni az emberét. Béla a túloldalt egyáltalán nem tudta betölteni majdnem ugyanezt a szerepet. Mariska kulcsfigura volt a középpálya és a támadósor összekapcsolásában, mert labdaszerzést követően, hol egyéni megindulással, hol indítással játszotta előre a labdát, míg állóképessége és sebessége alkalmassá tette őt arra, hogy csatlakozzék az általa megindított támadásokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://szergejpub.blog.hu/api/trackback/id/tr446223998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása