Futball, ahogy Szergej látja

Szergej Pub

Szergej Pub

BL nyolcaddöntő 1. nap

2016. február 16. - Szergej Pub

Megpróbálhatnék úgy tenni, mintha érdekelne a Benfica - Zenit, de inkább nem erőlködöm.  Ezt az EL-kompatiblis meccset - ami egyébként nem lesz rossz - csak a fanatikus Benfica rajongók nézik. Azokról meg tudni kell, hogy még akkor ismerkedtek meg a portugál csapattal, amikor még Eusébio nyomta náluk. Azaz 60 és a halál között vannak. A Zenitnek meg nincs szurkolótábora nálunk. Pont. Hajtás után ezért röviden a PSG - Cselszkijjel foglalkozunk.

A Dinamo és a PSG között - vessetek a mókusok elé - én nem látok nagy különbséget. Nagyjából ugyanaz a stabil alapjáték jellemzi őket, mindkét csapat szeret spórolni az erejével, és egyiküket sem vádolták még meg azzal, hogy szépen játsza a futballt. Ebből vagy egy nagyon látványos összecsapás jön össze, vagy - ami még valószínűbb - a két csapat kioltja egymást, és egy rém unalmas meccs lesz belőle. Ez utóbbit már csak a legutóbbi találkozásuk kapcsán is boritékolni lehet egyébként.

A Dinamo kezdi talán összeszedni magát, bár ez az idényük kuka. Viszont pont ezért akár neki is feszülhetnek a BL-nek. Más esélyük úgy sincs, hogy jövőre is induljanak, mint hogy megnyerik. A PSG könyékig seggbe dugott kézzel is nyeri a francia ligát. Ők kábé úgy vannak, mint a Bayern: a bajnokságot mindenki leszarja, csak az számít, hogy mit virít a csapat a BL-ben. Szóval ők meg azért lesznek motiváltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szergejpub.blog.hu/api/trackback/id/tr358396786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása