Futball, ahogy Szergej látja

Szergej Pub

Szergej Pub

Bajnokok Ligája negyeddöntő - szerda

2015. április 15. - Szergej Pub

Kicsit megkésve, de törve nem. Viszont csak nagyon röviden. A Porto - Bayern meccs nem igérkezik simának, de a továbbjutás nem lehet kétséges. A Porto idénre is kigyúrta magát, a nyáron szét fogják megint kapni, és két év múlva megint negyeddöntőznek. Jövőre megnyerik az EL-t. Nagyjából ez volt eddig a sorminta, és nem látom, hogy miért ne nyomnák tovább ezt a vonalat. A Bayern passzolt a legtöbbet a szezonban, és a Barcával együtt ők tették ezt a leghatékonyabban. Ugyancsak a Barcával együtt náluk volt a legtöbbet a labda. A Porto most sem fog belőle sokat látni, de Pep csapatai mindig is ki voltak téve a kontráknak. Ez most sem lesz másként. A Bayern lőni fog legalább egy gólt idegenben, miközben nem fog kapni egynél többet. A továbbjutás nem fog eldőlni, de sok kétség nem fog maradni. A Bayern sérülés listája impresszív ugyan, de ilyen mély kerettel nem lehet gond a pótlás. Persze Badstuber és Thiago formája kétséges...

A PSG-Barca idén már lement kétszer. A Barca mindkétszer nagyjából 60%-ban látta a labdát, Mégis mindkétszer ugyanannyit lőttek nagyjából kapura, mint a PSG, és kb. ugyanannyiszor is találták azt el. A PSG nagyon sok hiányzóval szenved. Ibra sem lesz ott, de pont az őszi párizsi mérkőzésről is hiányzott. Akkor meg ugyebár 3:2-re nyertek. Nem gondolom, hogy most is sok gól fog esni. A PSG stabilan fogja majd tartani állásait, és a Lavezzi-Pastore-Cavani hármasra bízza az ellencsapásokat. A Barca Neymar-Suarez-Messi hármasa nagyon erős, és be is érett. Nem hiszem, hogy ne lőnének legalább egy gólt. Döntetlen körüli eredményre lehet számítani, vagy szűk Barca győzelemre.

A bejegyzés trackback címe:

https://szergejpub.blog.hu/api/trackback/id/tr167371400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása