Futball, ahogy Szergej látja

Szergej Pub

Szergej Pub

Ismét egy bődületes faszság az indextől

2014. július 14. - Szergej Pub

http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/neuer_kifutas/

Most azon lépjünk túl, hogy mennyire elfogult a cikk az argentinok irányába, mivel Höwedes "durva" belépőjére reklamálja a piros lapot, de elegánsan hallgat arról, hogy Mascheranonak már az első félidőben járt volna a sárga Klose hátulról történő letarolásáért, és hogy a második félidőben kapott sárgája után is volt két tisztán sárgalapos megmozdulása, valamint, hogy Agüero sem a pályán fejezte volna be a meccset egy rendes bírónál.

Tehát ezen lépjünk túl, és koncentráljunk a szavazásnál látható opciókon! Zseniális a maga nemében...zseniális, hogy valakik ennyire sötétek legyenek. A kérdés az, hogy Neuernek mi járt volna Higany elgázolásáért (simán bedobás természesen, de most ez is mindegy). Az első válasz lehetőség, hogy piros lap és büntető. Ez rendben is van, a futball szabályai szerint ilyen ítélet is kihozható lett volna a szituból, ha a bíró rosszul ítéli meg. DE A MÁSODIK LEHETŐSÉG EGYENESEN LÉTEZHETETLEN: sárga lap és szabadrúgás??? HOOOOOGY??? 

Drága Joó Gabika (vagy valamelyik másik alkalmatlan tök)! Szabadrúgás akkor lehetne, ha a büntetőterületen kívül történik a szabálytalanság. De akkor meg Neuer a büntetőterületen kívül ért kézzel a labdához, ami élből piros! Sárga és szabadrúgás nem jöhet létre a futball jelenlegi szabályai szerint.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szergejpub.blog.hu/api/trackback/id/tr766508077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása